“Pure-Mess Design” este un studio de creatie, format dintr-o echipa tanara de arhitecti, absolventi ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti.
Studioul a fost infiintat in anul 2014 de catre architect Sergiu CALIFAR, acesta fiind determinat de a alege sa-si desfasoare activitatea in domeniul designul de interior dupa cateva schimburi de experienta petrecute in SUA si in cateva tari importante din Europa.

Dorinta de a transforma orice loc intr-un ambient frumos si relaxant, prin punerea la dispozitie a cunostiintelor acumulate in timpul scolii si a experientei acumulate intre timp, a pasiunii si a corectitudinii acordate muncii pe care o desfasoara, corelate cu simtul tehnic si de ce nu, cu simtul nativ pentru concept si viziune al echipei, au condus pana in prezent la realizarea unor proiecte de succes, apreciate de clienti si de unii specialisti in domeniu.

In calitate de profesionisti, ajutam fiecare client in parte sa isi cunoasca si sa-si descopere stilul, astfel incat o amenajare interioara functionala si personalizata pentru fiecare beneficiar, sa confere acestuia un echilibru si un confort la limite maxime. De aceea, echipa in primul rand asculta si apoi comunica, in asa fel incat fiecare conversatie sa conduca la finalizarea crearii spatiul mult dorit.

Pentru a putea realiza cat mai repede si corect proiectul la care visati, avand in vedere ca traim in era comunicarii online, propunem ca prim pas sa transmiteti planul viitoarei amenajari si cateva imagini cu locatia. De ce este important acest lucru? Pentru ca ne dorim sa gasim cele mai bune solutii in conformitate cu nevoile dumneavoastra, inca de la prima intalnire.

Urmatorul pas, dupa ce decidem impreuna care este pachetul potrivit pentru dumneavoastra, este sa vedem spatiul ce urmeaza a fi amenajat, structura, starea instalatiilor, timp in care dumneavoastra ne veti spune ce va doriti, ce va place si ce nevoi aveti.

Nu in ultimul rand, avem in vedere ca proiectul sa poata fi realizat in limitele bugetului alocat de dumneavoastra, aspect foarte important in orice investitie, iar fiecare proiect realizat sa fie unic, in felul sau.

Echipa noastra se ocupa de proiecte care acopera o vasta parte din sectoare civile si industriale: apartamente, case, vile, hoteluri, clinici, saloane, studiouri, complexe sportive, complexe comerciale si de relaxare, birouri administrative, reconstructii si restaurari complexe de vile si orice alt spatiu care necesita o amenajare interioara.
Scopul echipei este sa ofere planificari exacte si clare de cel mai inalt nivel, scapand astfel clientul de munca obositoare de a stabili el insusi multe aspecte ale proiectului pe care il are de finalizat.

In speranta ca am reusit sa reflectam pasiunea si profesionalismul echipei in vederea realizarii unor proiecte de design interior deosebite, in care sa va regasiti fiecare in parte, va asteptam cu drag pentru viitoare colaborari.